Top Wood Windows, s. r. o.

 

Produkty > Dřevěná eurookna > Barvy

Dokonale zušlechtěný povrch

TWW dlouhodobě spolupracuje s dánským výrobcem laků a barev na dřevo - firmou DYRUP-GORI. Více než 100-letá tradice dánského výrobce řadí tuto společnost mezi významné firmy specializované na povrchovou úpravu dřeva.

Povrchová úprava výrobků TWW - 3-SYSTÉM.

První stupeň: Pro základní ošetření povrchu se používá hloubková impregnace GORI 356. Jedná se o bezbarvou impregnaci, která proniká do hloubky 1mm v ploše a 10mm z čela. Zajišťuje izolaci proti vodě, zabraňuje tvorbě plísní, vzniku hniloby a chrání dřevo proti napadením škůdci a bakteriemi.

Druhým stupeň: Základování. Provádí se produktem GORI 411 . Jedná se o barevný egalizovaný základ. Znamená to, že barva obsahuje zvýšené množství pigmentů, což zajišťuje rovnoměrné zabarvení okenních dílů a zamezuje tvorbě fleků. Produkt GORI 411 také obsahuje látky ochraňující dřevo proti hnilobě, plísním, bakteriím a škůdcům.

Třetí stupeň: Je konečný lak GORI 897. Jedná se o lak s příměsí až 25% polyuretanu. Kvalitu povrchové úpravy garantuje vysokotlaká technologie nástřiku a klimatizovaná lakovna. Tento lak nové generace má schopnost pružně reagovat na drobné změny objemu dřeva vlivem vlhkosti. Lépe odolává mechanickému poškození povrchu a výrazně snižuje možnost poškození povrchu při neodborné manipulaci. Dlouhou životnost barvy je možno ještě prodloužit námi dodávaným renovačním prostředkem. Obnova nátěru je jednoduchá. Zajistíme i dodávku barev nebo přímo provedeme renovaci.

U modelů oken STANDARD TERMO a LUXUS nabízíme za příplatek dvoubarevné provedení, zevnitř lazurovací odstín, zvenku odstíny dle vzorníku RAL.

SMRK - vzorník barev (akrylátové vodou ředitelné laky DYRUP-GORI)

Bílá Borovice Dub světlý Kaštan světlý Kaštan tmavý Listová zeleň Med Modřín Ořech světlý 04 Ořech tmavý 04 Palisandr Přírodní dřevo 04 Rubín Tabák Teak Třešeň

MERANTI - vzorník barev (akrylátové vodou ředitelné laky DYRUP-GORI)

Afromosia Dunkel braun Esche Fichte Larche 04 Mahagoni Merbau04 Walnuss

Eurookna ELEGANT, DŘEVOHLINÍK - smrk, borovice - vzorník barev (akrylátové vodou ředitelné laky DYRUP-GORI)

Exterier hliník (výběr ze vzorníku barev)

ALU 9007 ALU C31 nerez ALU douglashell ALU eiche RAL 5014 RAL 6016 RAL 7001 RAL 8014

Interiér - dřevo (Interier Design) - jen pro interierovou stranu okna

ID bílá ID buk ID royalrot ID růžová ID šedá ID transparentní ID zelená ID třešeň

Upozorňujeme na odstínové odlišnosti vzniklé při zobrazování barev na monitoru.